top of page

Kjøpsvilkår

Generelt
Norsk Psykedelisk Vitenskap (org. nr. 921 708 874) tar vare på ditt personvern. I disse brukervilkårene informerer vi om hvordan vi håndterer personopplysningene dine når du bruker våre nettsider, registrerer deg som medlem eller gir et bidrag.

Vi kan gjøre endringer i disse brukervilkårene for å gjenspeile endringer i virksomheten vår, på våre nettsider eller tjenester, eller gjeldende lov. Den siste versjonen av brukervilkårene finnes alltid på nettstedet vårt.

Behandling og Rettigheter


Du har når som helst mulighet til å trekke tilbake eller be om innsikt i dine personopplysninger. Kun personer med nødvendige arbeidsoppgaver vil ha mulighet til å aksessere detaljer for å kunne håndtere avtaler og henvendelser.

 

Hvem er ansvarlig for personopplysningene vi samler inn?

Norsk Psykedelisk Vitenskap har ansvaret for å sikre at dine personopplysninger behandles i henhold til lover og regler. Vi iverksetter tekniske, juridiske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å verne personopplysningene dine mot å bli manipulert, gå tapt eller bli ødelagt, eller at uvedkommende får tilgang til dem.

 

Hvordan samler vi inn personopplysninger?
For å kunne tilby deg vårt tilbud, ber vi om følgende personopplysninger:

  • E-postadresse

  • Navn

  • Telefonnummer

  • Adresse

Vi samler inn personopplysningene dine gjennom registrering av medlemskap på vår nettside, og når du gir et bidrag. Denne informasjonen deles ikke med andre og brukes kun til sitt nødvendige formål for administrering, støtte av og gjennomføring av avtaler mellom brukersted og kunde.

 

Medlemskap og bidrag
Medlemskapet gjelder for 12 måneder og fornyes automatisk. Du kan når som helst avbrytes enten ved å kontakte Norsk Psykedelisk Vitenskap på post@psykedeliskvitenskap.no eller ved å avbryte medlemskapet på vår nettside.  Oppsigelse skal alltid skje skriftlig og senest dagen før en ny periode påbegynnes. Når medlemskapet er sagt opp løper det ut ut den resterende tiden av 12 måneders perioden du har betalt for.


Du har 14 dagers angrerett og kan kontakte oss på post@psykedeliskvitenskap.no for en refundering hvis du ikke er fornøyd. Hvis du ikke klarer å avbryte medlemskapet selv, kan du kontakte oss på post@psykedeliskvitenskap.no for øyeblikkelig kansellering.
 

Klage
Klager rettes til Norsk Psykedelisk Vitenskap innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan du kontakte Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller www.forbrukerradet.no.

bottom of page