top of page

ons. 10. mai

|

Hos Arne

The Copenhagen Music Program

Denne kvelden får vi Catharina Messel på besøk fra Danmark. Catharina er cand. mag. i musikkterapi og utdannet GIM-terapeut (Guided Imagery and Music).

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
The Copenhagen Music Program
The Copenhagen Music Program

Tid og sted

10. mai 2023, 18:00 – 22:00

Hos Arne, Gøteborggata 27 B, 0566 Oslo, Norge

Om arrangementet

Skaff billetter her!

Sett et stort X i kalenderen - vi får en veldig spennende gjest på besøk i Forum for Psykedelisk Terapi!

Alle med interesse for å forstå mer om musikkens rolle i psykedelika-assistert behandling anbefales på det sterkeste å ta turen forbi Hos Arne til FPTs neste arrangement onsdag 10. mai. Denne kvelden får vi Catharina Messel på besøk fra Danmark. Catharina er cand. mag. i musikkterapi og utdannet GIM-terapeut (Guided Imagery and Music).

Til daglig arbeider Catharina som forsker og psykedelisk terapeut på Rikshospitalet i København, hvor hun undersøker musikkens psykologiske rolle som forberedelse til og støtte under behandling med psilocybin.

Catharina er medforfatter på artikkelen “Music programming for psilocybin-assisted therapy: Guided Imagery and Music-informed Perspectives". Teamet bak artikkelen har utviklet et musikkprogram som understøtter de forskjellige fasene i en psilocybin-opplevelse. Under sitt opplegg vil Catharina forklare mer om hvilke tanker som ligger bak utvelgelsen av forskjellige typer musikk, og det vil bli gitt musikalske smaksprøver underveis.

Tidsplan: Dørene åpner kl. 18.00 og det blir tid til hyggelig mingling og smalltalk frem til kl 19.00, hvor Catharina starter sitt opplegg.

Husk å ta med det du vil drikke i løpet av kvelden.

Det er et begrenset antall billetter, så kjøp i god tid hvis du vil sikre deg en plass. Arrangementet er for helsepersonell.

Dele dette arrangementet

bottom of page