top of page

tor. 17. okt.

|

Kulturhuset

Norsk Psykedelisk Vitenskap - temakveld og dobbel lanseringsfest

Norsk Forening for Psykedelisk Vitenskap, Flux forlag og Bilder Nordic ønsker derfor å dele historien bak psykedelika i Norge, hva som skjer i dag og hva vi ønsker at fremtiden skal bringe.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Norsk Psykedelisk Vitenskap - temakveld og dobbel lanseringsfest
Norsk Psykedelisk Vitenskap - temakveld og dobbel lanseringsfest

Tid og sted

17. okt. 2019, 19:00

Kulturhuset, Youngs gate 6, 0181 Oslo, Norge

Om arrangementet

De siste årene har det blitt stadig større oppmerksomhet rundt internasjonal forskning på psykedelika, da universiteter som Imperial Collage London og Johns Hopkins driver forskning på både LSD og Psilocybin.

Men finnes det forskning på psykedelika i Norge?

Norsk Forening for Psykedelisk Vitenskap, Flux forlag og Bilder Nordic ønsker derfor å dele historien bak psykedelika i Norge, hva som skjer i dag og hva vi ønsker at fremtiden skal bringe. Dette er en dobbelt opp lanseringsfest for både Norsk Forening for Psykedelisk Vitenskap og den norske utgaven av Michael Pollan sin bok Psykedelisk Renessanse, publisert av Flux Forlag. I tillegg denne kvelden inviterer vi til pop-up fotoutstilling av tidligere student ved Bilder Nordic, Juliane Jensen. Prosjektet som stilles ut, «Emma Nexus», utforsker de mentale og fysiske endringene under påvirkning av rusmidler, og hvordan de ser ut.

Program:

18.00 Velkommen – baren er åpen

18.30 Willy Pedersen – Norsk psykedelisk historie

18.50 Speed-foredrag med norske forskere: Et filosofisk blikk på psykedelika av Ole Martin Moen, PhD Filosof UiO Illegale rusmidler som medisin av Andreas Wahl Blomkvist, LIS Allmennmedisin Psykedelisk psykoterapi i Norge av Tor-Morten Kvam, Psykiater PsykForsk Psykoterapeutiske aspekter av Kristoffer Andresen Psykolog, Akershus Universitetssykehus og Ivar Goksøyr, Psykologspesialist PsykForsk Forskning på tradisjonell bruk av psykedelika av Malin Uthaug, PhD Neuropsychology Maastricht University Ketamin og depresjon av Lowan Stewart, MD Medical research advisor PsykForsk Hva psykedelika kan lære oss om bevissthet Bjørn Grinde PhD Biologi FHI

20.30 Avslutning Arrangementet er gratis og trenger ingen påmelding, men vær tidlig ute.

Dele dette arrangementet

bottom of page