top of page

tor. 22. sep.

|

Blindern

Hallucinogenic Drugs in Medicine: An Introduction to Psychedelics w/ Dr. Andreas Wahl Blomkvist

Andreas vil holde et introduksjonsforedrag om psykadelika, og hvorfor disse, samt andre rusmidler ser ut til å være på vei inn i moderne medisin (igjen).

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Hallucinogenic Drugs in Medicine: An Introduction to Psychedelics w/ Dr. Andreas Wahl Blomkvist
Hallucinogenic Drugs in Medicine: An Introduction to Psychedelics w/ Dr. Andreas Wahl Blomkvist

Tid og sted

22. sep. 2022, 19:00

Blindern, Harald Schjelderups hus, Forskningsveien 3A, 0373 Oslo, Norge

Om arrangementet

SFPV og NPV har gleden av å invitere til semesterets første foredrag, hvor vi er utrolig heldige å få lege Andreas Wahl Blomkvist på besøk! Andreas vil holde et introduksjonsforedrag om psykadelika, og hvorfor disse, samt andre rusmidler ser ut til å være på vei inn i moderne medisin (igjen). Foredraget vil bli holdt på engelsk.

Andreas er lege, og jobber med rus- og avhengighetsmedisin ved Universitetssykehuset i Nord-Norge (UNN). I tillegg er han forfatter bak den tankevekkende boken "Ulovlig medisin - rusmidler på resept (2020)". Få personer i Norge er bedre egnet enn Andreas til å introdusere psykedelika, og adressere dets muligheter og utfordringer i forskning og medisin. Andreas drøfter blant annet problemstillinger knyttet til om det eksisterer et skarpt skille mellom legemidler og rusmidler- og om det er mulig å utnytte egenskaper ved enkelte rusmidler (blant annet psykedelika) på en måte som er relativt trygt og samtidig helbredende.

Foredraget vil primært være rettet mot studenter og helsepersonell - men er også åpent for andre interesserte:) Som et introduksjonsforedrag vil man ikke behøve å ha store forkunnskaper om psykedelika. Etter foredraget er det lagt opp til en spørsmålsrunde (Q/A), hvor man får mulighet til å stille spørsmål til en av landets fremste eksperter på rusmidler i medisin. Vi gleder oss, håper å se dere der!

Dele dette arrangementet

bottom of page