top of page

ons. 22. mars

|

Hos Arne

Forum for Psykedelisk Terapi: Hvordan kan jeg bli psykedelikaterapeut?

Samtalen vil dreie seg om spørsmål som: Hvordan kan man jobbe med dette i Norge? Hvilken videreutdannelse kan jeg ta? Hvilke muligheter finnes nasjonalt og internasjonalt? Hva kan jeg gjøre nå for å forberede meg til å jobbe i dette feltet i framtiden?

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Forum for Psykedelisk Terapi: Hvordan kan jeg bli psykedelikaterapeut?
Forum for Psykedelisk Terapi: Hvordan kan jeg bli psykedelikaterapeut?

Tid og sted

22. mars 2023, 18:00

Hos Arne, Gøteborggata 27B, 0566 Oslo, Norge

Om arrangementet

Forum for Psykedelisk Terapi inviterer til en kveld med hyggelig mingling og inspirerende samtale mellom tre erfarne terapeuter, som på hver sin måte har kunnet jobbe med psykedelika-assistert terapi: Susanne Lund-Høie, Vegard Aarseth og Kristoffer Andersen. Samtalen vil dreie seg om spørsmål som: Hvordan kan man jobbe med dette i Norge? Hvilken videreutdannelse kan jeg ta? Hvilke muligheter finnes nasjonalt og internasjonalt? Hva kan jeg gjøre nå for å forberede meg til å jobbe i dette feltet i framtiden?

Deltakerne deler refleksjoner og erfaringer åpent. I stedet for en debatt, der deltakere møtes av motargumenter, gir dette samtaleformatet rom til å utforske og skape forståelse om temaet. Det blir anledning til både å delta med egne refleksjoner og å stille spørsmål.

Deltakere: Susanne Lund-Høie jobber som studiepsykolog i Psykforsk og er utdannet som MDMA- og psilocybin-terapeut. Hun har hatt en mangefasettert reise som psykolog, og har en forkjærlighet for koblingen mellom kropp og sinn, autentisitet, eksistensielle spørsmål og terapimetoden Internal Family Systems.

Vegard Aarseth er psykolog og spesialist i barne- og ungdomspsykologi. Han har arbeidet mentaliseringsbasert med barn og familier i over ti år. Vegard har vært med i styret i “Netværk for Psykedelisk Terapi og Medicin” i Danmark. Høsten 2023 tok han MAPSs MDMA-terapeut utdannelse i New York. Han er aktuelt i gang med en utdannelse som “Adherence rater” i regi av MAPS til deres MDMA for PTSD studier. Vegard er akkurat blitt ansatt på Awakn Clinics Oslo, hvor han skal arbeide med ketamin-assistert behandling.

Kristoffer Andersen er psykolog med videreutdanning i korttids- og langtids psykodynamisk psykoterapi. Han var med på å stifte Norsk Psykedelisk Vitenskap og er tidligere honorary research associate ved Centre for Psychedelic Research, London Imperial College. Han har startet opp Psykolyse, et psykologkollektiv med spesialkompetanse på psykedelisk skadereduksjon og tilbyr videreutdanning for helsepersonell innen dette. Jobber også for Awakn Clinics Oslo med ketamin-assistert psykoterapi, og i perioder med kvalitetssikring av MDMA-assisterte terapiforløp for PTSD for MAPS.

Ta med det du selv ønsker å drikke, enten det er Farris eller vin, og møt opp på Hos Arne!

Husk å kjøpe billett!

PS. Dette er et profesjonelt fellesskap, og er derfor kun for helsepersonell eller fagfolk tilknyttet psykisk helse.

Dele dette arrangementet

bottom of page