top of page

ons. 16. des.

|

Webinar

Dagens forskning på psykedelika - En oppsummering m/Kristoffer Andersen

Etter foredraget inviterer vi til en panelsamtale mellom Andresen og Andreas Wahl Blomkvist, lege og forfatter av boken Ulovlig Medisin.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Dagens forskning på psykedelika - En oppsummering m/Kristoffer Andersen
Dagens forskning på psykedelika - En oppsummering m/Kristoffer Andersen

Tid og sted

16. des. 2020, 19:00

Webinar

Om arrangementet

Kliniske studier viser at psykedeliske stoffer som psilocybin, LSD og DMT kan ha en effekt i behandling av psykiske lidelser. De siste 15 årene har det igjen blitt utført en rekke studier på ulike pasientgrupper. I løpet av dette webinaret vil du få anledning til å bli oppdatert på resultatene fra disse studiene og få en kort introduksjon til alle de nye studiene som startes opp, både i Norge og utlandet.

Etter foredraget inviterer vi til en panelsamtale mellom Andresen og Andreas Wahl Blomkvist, lege og forfatter av boken Ulovlig Medisin. De vil diskutere spørsmål fra publikum, så send gjerne inn et bidrag gjennom Zoom når webinaret har startet eller send en e-post til post@psykedeliskvitenskap.no.

Kristoffer Andersen jobber som psykolog ved Universitetssykehuset i Nord-Norge. Utover dette jobber på kontrakt for MAPS med å kvalitetssikre de kliniske studiene hvor pasienter med PTSD behandles med MDMA-assistert psykoterapi. Han er for tiden tilknyttet Centre for Psychedelic Research ved London Imperial College. Kristoffer har nylig publisert en systematisk review-artikkel i ACTA Psychiatrica Scandinavica som tar for seg de nyeste kliniske studiene hvor LSD, psilocybin og DMT testes ut I behandling av psykiske lidelser. Link til digitalt webinar vil deles når det nærmer seg.

Dele dette arrangementet

bottom of page